Das Tirol Team.. even voorstellen!


Nadine, Zang

Als échte Tiroler schwester laat ze Helene Fischer verbleken met haar zangkunsten. Samen met haar zus Julie zorgt Nadine voor de vocale omlijsting in de band. Nadine is geen onbekende in de Limburgse scène, onder de artiestennaam ZOES timmert ze flink aan de weg met haar solo carrière en stond ze in 2021 in de LVK finale.

Julie, Zang

Hoor je ergens wat glas trillen.. Dan is dat te wijten aan deze Tiroler sopraan. Julie is geen vreemde op muzikaal vlak.. Met haar passies voor klassieke zang én voor Tiroler muziek, zingt ze letterlijk het dak eraf! Samen met haar zus Nadine is ze het kersje op onze "tiroler taart".

 Henk, Gitaar

Henk is de stemmingmaker op de bühne. Met zijn gitaarsolo's rockt hij over het podium, een unieke tiroler sound met een grote dosis humor. Met zijn ervaring als gitarist weet hij ieders gevoelige snaar te raken.

Danilo, Bariton

Danilo kraakt letterlijk onze nummers en optredens af. Met zijn Worischek bariton zorgt hij voor de bekende oberkrainer (vots) sound en houdt hij de boel muzikaal bij elkaarWiebe, Accordeon

Onze Wiebe aka Wibi doet zijn naam zeker eer aan. Geef Wiebe een instrument en hij speelt erop. Met zijn Strasser harmonika zorgt hij voor de warme klanken in onze sound.

Ludo, Klarinet

Ludo is de man van de hoge nootjes en gaat graag het gevecht aan met het koperwerk van de band. Daarnaast  praat Ludo de sets als geen ander aan elkaar en vult hij aan op zang.Stijn, Drums

Stijn is de motor van de band en slaat er flink op los op ons Adams 8000 drumstel. Kijk maar uit dat je het niet aan de "stok" krijgt met deze ervaren drummer, want aan zijn roffels te horen is hij vliegensvlug.

Danny, Basgitaar

Elke band heeft een bassist voor het muzikaal fundament.. In ons team bouwen we op Danny voor deze stevige "Tiefe". Hij zorgt met zijn basgitaar voor de strakke grooves und basjes.  Marcel, Trompet

Marcel is de man die de trompetenecho een nieuwe betekenis heeft gegeven. Met zijn spetterende solos zorgt hij samen met onze klarinettist Ludo voor de bekende tirolersound.