De Tiroler live band sensatie van het zuiden!Van Oberkrainer naar Polka live band!..

Wellicht ken je ons van de vrolijke Oberkrainer filmpjes op YouTube? Of van één van de optredens op de vele  gave podia in NL, België, Duitsland of Oostenrijk waar we sinds 2015 hebben gestaan?

 

We hebben de afgelopen jaren gewerkt aan een unieke en eigen stijl van muziek maken en onze eigen identiteit. Maar denken dat we dit nog beter kunnen door het uitbreiden van ons concept. Per 2020 zijn we daarom omgegaan naar een nieuw liveband concept.

 

Met dit nieuwe concept bieden wij een volledig 9 koppige live band in Tiroler stijl, waarbij we op een unieke wijze wereldhits omtoveren tot Polka. Meer power!.. Betere sound!.. maar vooral de verrassende twist die je van ons gewend bent.
 

We zijn te boeken voor één of meerdere sets... of "all the way".. avondvullend! Je kunt ons boeken op inprikbasis of met een volledig verzorgd licht- en geluidsprogramma via onze partner Tec Audio.


Een unieke stijl van muziek!

Stop de muziekstijlen Pop, Polka en Oberkrainer in een blender, dan krijg je Das Tirol Team! Een unieke en eigentijdse stijl van muziek, geschikt voor ieder oktoberfeest, schuttersfeest, braderie, bedrijfsfeest of feestavond. Een bruiloft in Tiroler stijl? Dan zijn wij dé band!


Een eigen identiteit!

Het unieke aan Das Tirol Team is dat wij hits die iedereen kan meezingen omtoveren tot Polka Pop. Een gegarandeerde formule dus voor ieder feestje!

Stimmung!.. humor! en ook nog eens live! Geen muziekbanden die meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met twee zangeressen met een dijk van een stem!.


Wist je dat?...

We in 2019 op "Woodstock der Blasmusik" het grootste blaasmuziekfestival van Europa  hebben gespeeld..