Ervaar het ultieme feestgevoel met Das Tirol Team! | Dé Tiroler sensatie van Nederland!Ontdek de magie van Das Tirol Team!

Das Tirol Team is de ultieme polkaband die elke gelegenheid laat knallen! Met strakke blazers, een vette tuba en beats die je hart sneller doen kloppen, brengen wij een onweerstaanbare energie naar elk podium.

 

Onze muzikanten en zangeressen zorgen voor een ongekend feestgevoel door jouw favoriete nummers op geheel eigen wijze ten gehore te brengen. Met onze 9-koppige live band in Tiroler stijl, toveren we wereldhits om tot opzwepende polka's met een verassende twist die je niet wilt missen! 

Of je ons nu kent van onze video's op YouTube of van onze onvergetelijke optredens op de meest gave podia in Nederland, Belgie, Duitsland of Oostenrijk,  één ding is zeker: We brengen meer Power en Stimmung dan ooit tevoren!Een unieke stijl van muziek!

Sinds 2015 hebben we met veel passie en toewijding gewerkt aan onze eigen uniek stijl en identiteit. 

 

Stop de muziekstijlen Pop, Polka en Oberkrainer in een blender, dan krijg je Das Tirol Team! Een unieke en eigentijdse stijl van muziek, geschikt voor ieder oktoberfeest, schuttersfeest, braderie, bedrijfsfeest of feestavond. Een bruiloft in Tiroler stijl? Dan zijn wij dé band!


Verassend en verfrissend!

Ontdek Das Tirol Team, de meest verassende en verfrissende Polka band van Nederland en ook nog eens volledig live! 

 

Geen muziekbanden die meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met twee getalenteerde zangeressen met een dijk van een stem! Laat je verassen door de unieke sound en onvergetelijke sfeer van Das Tirol Team!


Wist je dat?..

We in 2019 op "Woodstock der Blasmusik" het grootste blaasmuziekfestival van Europa  hebben gespeeld. Na het winnen van de derde plek in de "Copa Kapella" wedstrijd, werden we op het festival gepresenteerd als meest verrassende act.