Das Tirol Team.. even voorstellen!


Daphne Brouns, Zang 

Daphne is het stralende middelpunt van onze band. Met haar stem en swingende moves doet zij Helene Fischer verbleken. Als enige vrouw in ons midden houdt zij de heren van Das Tirol Team in toom. Daphne zorgt voor de vocale omlijsting tijdens onze optredens en is daarmee ons kersje op de taart.

Henk Zoontjens, Gitaar

Henk is de stemmingmaker op de bühne. Met zijn gitaarsolo's rockt hij over het podium, een unieke tiroler sound met een grote dosis humor. Met zijn ervaring als gitarist weet hij ieders gevoelige snaar te raken. 

Danilo Hermes, Bariton 

Danilo kraakt letterlijk onze nummers en optredens af. Met zijn Worischek bariton zorgt hij voor de bekende baslijn en houdt hij de boel muzikaal bij elkaar. Danilo is met ruim 15 jaar muzikale ervaring actief in verschillende orkesten en speelt naast Das Tirol Team bij de harmonie van Oirsbeek.

Marcel Silllekens, Trompet 

Marcel is de man die de trompetenecho een nieuwe betekenis heeft gegeven. Met zijn spetterende solos zorgt hij samen met onze klarinettist Ludo voor de bekende tirolersound. Marcel is met ruim 15 jaar muzikale ervaring actief in verschillende orkesten en speelt naast Das Tirol Team bij de harmonie van Oirsbeek 

Ludo Woltering, Klarinet

Ludo is de man van de hoge nootjes en gaat ook graag het gevecht aan met al het koperwerk van de band. Ludo is al enkele jaren actief als zanger en heeft als saxofonist/klarinettist in verschillende bands & orkesten gespeeld. Ludo is tevens actief als DJ, een perfecte combinatie als u Das Tirol Team wilt boeken.

Wiebe Koster, Accordeon 
Onze Wiebe aka Wibi doet zijn naam zeker eer aan. Geef Wiebe een instrument en hij speelt erop. Met zijn Roland V-Accordeon zorgt hij voor de warme klanken in onze sound. Wiebe speelt naast Das Tirol Team bij de fanfare van Merkelbeek en de Hőlter Jonge.